Tee tarjous myytävistä maa-alueista

Myynti tapahtuu ensisijaisesti tarjousten perusteella. Tarjoukset tehdään Huutokaupat.com -sivustolla. Tarjouksen tekijän tulee itse tutustua kohteeseen ja tehdä itsenäinen arvio kohteen puustosta ja mahdollisista muista arvoista. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä esitetyt tarjoukset. Kohteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat kaupantekohetkellä.

Myyjä ottaa yhteyttä tarjousajan päättymisen jälkeen parhaan tarjouksen tehneeseen, lähtökohtaisesti seuraavana arkipäivänä puhelimitse. Kauppa allekirjoitetaan kaupantekotilaisuudessa, jonka myyjä tai ostaja sovitusti järjestää 1-4 viikon sisällä tarjousajan päättymisestä. Myyjä laatii ja tulostaa kauppakirjan ja sen mahdolliset liitteet. Kauppa maksetaan kaupantekotilaisuudessa.

Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuutomaksusta, lohkomiskuluista ja varainsiirtoverosta.

Kaupanvahvistuspalkkio, 120 € + mahdolliset matkakulut, Maistraatti

Lainhuudatus, 119 €/kiinteistö tai määräala, lisätietoja Maanmittauslaitos

Varainsiirtovero, 4 % kiinteistön kauppahinnasta, lisätietoja Verohallinto

Määräalan lohkominen, hinnasto Maanmittauslaitos Kiinteistötoimitukset

 

Osa kohteista sijaitsee turvetuotantoalueiden yhteydessä ja niillä vierailun yhteydessä tulee noudattaa turvallisuusohjeitamme.

Katso turvallisuusohjeet kohteeseen tutustumisesta (pdf)

Myytävät kohteet Huutokaupat.com

Ota yhteyttä

Uusia kohteita tulee jatkuvasti myyntiin eri puolilla Suomea, sivujamme kannattaa seurata säännöllisesti. Kunkin myyntikohteen yhteyshenkilön löydät kohteen omalta sivulta. Mikäli olet kiinnostunut maa-alueesta, joka ei ole näillä sivuilla myynnissä, ota yhteyttä kiinteistöneuvottelijaamme. Voit myös jättää yhteystiedot ja tiedot kiinnostuksen kohteesta alla olevalla lomakkeella.


Yhteydenottolomake

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Email*
Kiinnostuksen sijainti (Maakunta tai kunta):

Kiinnostuksen kohde

Metsä
Kosteikko
Pelto
Viesti:
Minulle saa lähettää tietoa myytävistä maa-alueista.


Contact Forms and Newsletters: