Kääntäjä JLK-19 M töissä

Urakoitsijat vastaavat Vapon turvetuotannosta

Vapo tuottaa turvetta kaikkialla Suomessa. Varsinaisesta tuotannosta vastaavat itsenäisinä yrittäjinä toimivat urakoitsijat. Niin sanottuja pääurakoitsijoita Vapolla on yli 300, ja he työllistävät edelleen omaa henkilöstöä ja aliurakoitsijoita. Yhteensä Vapon turvetuotannossa on kesäisin lähes 3 000 henkilöä konetöissä. Vastaavasti turpeen lastauksesta ja kuljetuksista vastaavat yksityiset yrittäjät.

Vapo on luotettava yhteistyökumppani, joka kehittää turvetuotannon menetelmiä aktiivisesti yhteistyössä urakoitsijoiden kanssa. Teemme turveurakoitsijoiden kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Keskimäärin turveurakoitsijamme on toiminut alalla yli 15 vuotta. Lähes 70 prosenttia turveurakoitsijoista tekee Vapolle lisäksi muitakin urakoita.

Haluatko turveurakoitsijaksi?

Olemme aina kiinnostuneita henkilöistä ja yrityksistä, jotka haluavat ryhtyä Vapon turveurakoitsijoiksi. Edellytyksenä on turvetuotantoon soveltuva vetokalusto, Vapo tarjoaa varsinaiset turvetuotantoon soveltuvat tehokkaat tuotantokoneet.

Mikäli olet kiinnostunut turveurakoitsijaksi ryhtymisestä, ota rohkeasti yhteyttä alueesi hankintapäällikköön oikealla olevan kartan mukaisesti.

Haluatko töihin Vapon turveurakoitsijoille?

Turvetta tuotetaan kesäkuukausien aikana ja tuolloin turveurakoitsijamme tarvitsevat satoja osaavia, ahkeria ja luotettavia kuljettajia. Työ tarjoaa mahdollisuuden kohtuullisiin ansioihin ja soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille ja muille henkilöille, joille maataloustyöt tai traktorin ajaminen muuten ovat tuttuja. Mikäli olet kiinnostunut turvetuotantokuljettajan tehtävissä, ota yhteyttä paikkakuntasi tai alueesi turveurakoitsijoihin.