Kaksi fiksua miestä juttelee polkupyörien äärellä

Vapo-konserni - Sustainable Everyday Living

Olemme kansainvälinen monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow&Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme noin 1000 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Hollannissa.

Vastuullinen työnantaja

Vapo toimii luonnossa, oppii luonnosta ja kantaa vastuun luonnosta. Siksi jokaisen vapolaisen velvollisuus on perehtyä kestävän kehityksen periaatteisiin sekä vahvistaa osaamistamme kestävän kehityksen turvaamiseksi.

Vapon eettisiin ohjeisiin on koottu johtamisen kivijalkamme – uusi työntekijä tutustuu niihin jo työsopimuksensa liitteenä. Jokaisella vapolaisella on henkilökohtainen vastuu omasta työstään ja toiminnastaan niin työyhteisössä kuin muissakin verkostoissa.

Lupauksemme monimuotoisuuden lisäämiseksi Vapo-konsernissa

Uskomme, että monimuotoisuus ja ihmisten erilaisuus työyhteisössä lisää organisaation suorituskykyä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.

Päämääränämme on lisätä monimuotoisuutta ja erilaisuutta työyhteisössämme.

Henkilövalintatilanteissa valitsemme tasaveroisista ehdokkaista sen, joka lisää koko työyhteisön monimuotoisuutta.

Tutustu uratarinoihin

 

Katso millainen Vapo on työnantajana!

Katso video