Vapo ostaa niin pellonreunus- ja raivaus-kohteiden puut, hakkuutähteet, karsitut rangat kuin kannotkin.

Hoida metsääsi yhteistyössä kanssamme

Nyt voit pitää metsän siistissä ja tuottavassa kunnossa, myymällä metsähakkeet Vapolle. Ostamme energiapuuta kaikissa sen olomuodoissa. Meille kelpaa niin pellonreunus- ja raivauskohteiden puut, hakkuutähteet kuin karsitut rangatkin. Energiapuun myyminen meille on helppoa, sillä noudatamme selkeää hinnoittelu- ja mittausjärjestelmää.

Katso yhteystiedot ja pyydä tarjous!

Työn tuloksena siisti korjuujälki

Metsien käsittelyssä panostamme työn laatuun ja hoidamme korjuun viimeisimpien metsänhoitosuositusten mukaisesti. Olemme erikoistuneet ensiharvennuksiin ja työmme tuloksena on siisti korjuujälki ja monimuotoinen, tuottava metsä.

Suoraan metsästä hankkimamme energiapuu on pääosin karsittua rankaa, hakkuutähdettä, pienikokoista kokopuuta ja kantoja. Tästä jalostamme edelleen korkealaatuisia puupolttoaineita, kuten metsähaketta, hakkuutähdehaketta sekä kokopuu- ja rankahaketta.

Puunjalostuksen sivutuotteina syntyvää purua, kuorta ja sahahaketta toimitamme voima- ja lämpölaitoksiin sekä käytämme niitä omissa kohteissamme ja pelletinvalmistuksessa. Vahvuutenamme on mahdollisuus toimittaa sekä energiapuuta että turvetta voimalaitosten seoskäyttöä varten.

Palvelemme sinua kaikissa metsäenergiaan liittyvissä asioissa!

Pyydä tarjous!